torsdag 24 april 2014

Hej alla språkälskare!

Jag har varit väldigt inaktiv på min blog på sistone. Det beror nog mest på att livet har kommit mellan. En annan orsak är att jag hade deadlines för Liber under en tolvårsperiod då det hela tiden var skriva och producera under tidspress som gällde. Jag tror helt enkelt att jag fick slut på bokstäver!

Jag har nu en facebooksida där jag lägger ut inlägg från min vardag i skolan: fotografier på diverse taktila material, funderingar, filosofiska tankar, boktips med mera. Gilla mig gärna där om ni vill ha lite tips och allmän inspiration. Klicka på länken så kommer ni dit: Språkinspiration .

Jag har dock hela huvudet fullt av idéer som vanligt. Jag har skrivit 164 sidor på en bok som heter Optimera för eleven. Den håller på att redigeras och kommer att ges ut på Liber. Jag har även ett projekt på Duveds högstadieskola på elevens val. Jag jobbar med status, självkänsla, kroppsspråk och retorik med elever blandat från årskurs 6-9. Jag håller på att skriva en bok som baseras på den kursen med. Jag vill ge ut en lärarhandledning hur man kan bygga taktila lektioner så att fler av de som misslyckas lyckas! Det enda jag vill ha är lite mer tid :)

Men alla därute, livet är viktigare än jobbet, så prioritera rätt!

Inga kommentarer:

Speakerrating

En helg i oktober var jag på en releasefest för en ny digital plattform. Davis JP Phillips har under 7-8 år tittat på 5000 tal och gjort en ...