tisdag 14 april 2009

Hej alla språklärare därute!

Sedan min man blev sjuk i maj så har jag tackat nej till otaliga föreläsningar. Det är så tråkigt att behöva säga nej! Men nu har jag grunnat, eftersom jag bor i Åre kommun så finns det otroliga möjligheter att ordna en föreläsarhelg här istället. Jag har varit i kontakt med Holiday club och tydligen så kostar det "bara" runt 1100 kronor per person för en övernattning, 4 fika, 2 luncher och en middag om man bor i dubbelrum, lite billigare om man bor i trippelrum och lite dyrare om man bor i enkelrum.

Jag funderar på att under en helg i höst ordna två föreläsningsdagar med workshops (cirka 6 timmar per dag) i Åre, och ta upp: kroppsspråk, portfolio, öka motivation, utvecklas optimalt, rollspel, roliga lådan i språk, inlärningsstilar, NLP (neurolingvistisk programmering) positiv feedback, livskunskap med mera. Om man har två heldagar så hinner jag med allt, fixa workshops så att man förstår hur det fungerar + massor med tid för diskussioner och frågor.

Jag tänkte att själva föreläsningsavgiften kan bli ganska låg, 1000 (+ moms) kronor för två heldagar eftersom det kostar för både hotell och resa.

Är det någon som skulle vara intresserad?

Svara gärna om ni är intresserade, men det är absolut inte bindande! Jag vill bara veta om det finns ett intresse! marie.rodemark@telia.com

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle vara väldigt intresserad!!!

Maria Gy-lärare franska

Anonym sa...

Jag måste få din mail med så jag vet var jag ska skicka inbjudan :)
Marie

Speakerrating

En helg i oktober var jag på en releasefest för en ny digital plattform. Davis JP Phillips har under 7-8 år tittat på 5000 tal och gjort en ...