tisdag 24 mars 2009

La Plume de ma Tante

Jag var på LMS i Uppsala i helgen och träffade massor med trevliga människor. Bland annat så finns det fullt av entusiastiska människor som brinner därute. Jag träffade en sådan vid ett mycket trevligt bokstånd, Mireille Siegbahn. Jag bad henne att skicka lite information. Om ni ska köpa franska böcker, gör ett besök på hennes hemsida. Detta är inledningen på hennes hemsida!

Välkommen till en fransk fläkt och ett hörn av Frankrike i Stockholm La Plume de ma Tante, som nu har funnits i över 3,5 år, är en unik butik i Stockholm som säljer franska böcker, musik, filmer, spel, exklusiva illustrationer och högklassiga pappersartiklar. Utbudet riktar sig både till barn och vuxna.

Lokalen är ljus och inbjudande. Man kan sitta ner i en fåtölj med en cappuccino och bläddra i någon av tidskrifterna eller titta i någon bok. Det finns ett litet hörn för barnen också. Det går också bra att beställa böcker och franskt undervisningsmaterial. De franska kursböckerna ICI och Edito, som används av Franska institutet, säljs i butiken. Titta vidare under fliken Webshop för att beställa artiklar.

Vi arrangerar kvällsevenemang med fransk anknytning. Det kan handla om musik, film, kulturkrockar, politik och litteratur. Om du anmäler dig till Club la Plume på listan i butiken så får du automatiskt information om dessa program samt om nyanlända produkter. Om du inte bor i Stockholmsområdet så kan du maila oss om att du vill vara med. Se fliken Aktiviteter för mer information.
Hjärtligt välkommen till den franska oasen!

Franska bokhandeln i Stockholm
* Böcker för barn och vuxna
* Språkinlärning och lexikon
* Fransk film på DVD
* CD med modern och traditionell musik
* Sällskapsspel och pedagogiska CD-rom
* Illustrationer från l’Imagerie d’Épinal
* Pappersprodukter från Clairefontaine
* Kulturella kvällsevenemang
Öppettider
Tisdag - fredag: 11 - 18.30
Lördag: 11 - 17
Tel. 08 - 663 80 40
Fax. 08 - 663 31 75
E-mail: laplume@tele2.se
Hemsida: www.laplume.se
Adress: Linnégatan 41 - Stockholm
Vi tar även emot bokbeställningar!

Inga kommentarer:

Speakerrating

En helg i oktober var jag på en releasefest för en ny digital plattform. Davis JP Phillips har under 7-8 år tittat på 5000 tal och gjort en ...