Antal besökare sedan 11 mars 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Antal besökare online

söndag 8 november 2009

Lappar i kvadrat!

Nu har skrivit planering till Mais Oui 1 och gjort lappar till tre texter. Det tar tid att göra, men när det väl är gjort har man planerat för alla år man har boken! Jag tror på minimal insats till maximal tidsvinst. Det kanske inte kan ses så just idag då jag har tillbringat åtskilliga timmar med att planera och göra ordkort, men nästa år kan jag planera något annat roligt istället och fylla på med material. Alla ni därute som vill ha mer material till Mais Oui, maila mig så ska jag skicka! :)

4 kommentarer:

Blogger Teacher sa...

Bra jobbat!
Jag vet vad du menar med tiden. Själv lägger jag ner ofantlig tid på verbkort av olika slag. Både i franskan och engelskan. Jag tror inte folk inser hur larvigt många timmar det går åt att skriva/kopiera, fixa till och laminera sådana kort. MEN sen har man dem.

8 november 2009 20:49  
Blogger Marie Rödemark sa...

Jag har köpt in så jag har små lådor från Grycksbokartong. Annars skulle jag inte överleva! Men barnen älskar lappar!

9 november 2009 07:15  
Anonymous Li sa...

Hej!
Efter att ha diskuterat med Fia (Sofia Sjöberg) så föreslog hon att jag skulle vända mej till dej... jag har en tjej på 12 som börjat läsa franska den här terminen. De får endast lära sej "prata" och inte stava annat än fonetiskt. I min värld som den förvirrade mamman som läste franska för typ 100 år sen så verkar det lite märkligt. Är det ett bättre sätt att lära sej på?
Jämför man med små barn som lär sej ett språk så lär de sig ju prata först och stava långt senare...samtidigt så läser bonus sonen spanska och de lär sej stavning och uttal på samma gång...vad är din åsikt ang dett? Jag känner mej väldigt kluven...
Tack på förhand //Li Gunnarsson, Trosa

12 november 2009 21:43  
Blogger Marie Rödemark sa...

Kan inte du ringa mig? Jag är den enda Marie Rödemark, så jag är lätt att hitta på eniro! :)

16 november 2009 19:58  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

D -->