Antal besökare sedan 11 mars 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Antal besökare online

fredag 2 januari 2015

Massor med material till Mais Oui 1 och 3

Alla ni som har Mais Oui 1 och 3. Jag har lagt in alla glosor plus grammatikövningar på www.glosor.eu Jag har gjort olika grupper för varje kapitel. Till exempel för Mais Oui 3 Unité 1 så har jag lagt in alla glosor, inte bara dem i gloslistan, utan alla i hela texten, jag har lagt in all grammatik: siffror, regelbundna verb, negationer, dagar, årstider, månader med mera.

Mitt användarnamn är marierodemark, sök på det och be att få gå med i alla mina Mais Oui 1 eller Mais Oui 3 grupper. Ni måste vara inloggade för att gå med i grupper. Sedan kan ni importera alla mina övningar och göra egna grupper. Eleverna har blivit otroligt mycket bättre på både glosor och grammatik efter det att jag har lagt in alla dessa övningar. Jag lägger hela tiden in nya övningar. Det finns mer till vissa kapitel än till andra. I de kapitel där eleverna har övat mycket är nästan alla småfel borta, men om ni importerar övningarna så är det bara att ändra som ni vill.

Kom ihåg att det är grupperna ni ska be att få gå med, det kommer upp massor av övningar, och dem kan ni ta rakt av, men om ni går med i grupperna får ni alla övningar till just det kapitlet.

1 kommentarer:

Anonymous Lena Olofsson sa...

Tack för delningsförslag. Jag har tidigare mest jobbat på högstadiet men ska nu återgå till gymnasiet. Vill du ha övningar mer anpassade för nybörjare är du fri att hämta från min sida på glosor.eu.

/ Franska/Franska

12 augusti 2016 08:56  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

D -->