fredag 2 januari 2015

Massor med material till Mais Oui 1 och 3

Alla ni som har Mais Oui 1 och 3. Jag har lagt in alla glosor plus grammatikövningar på www.glosor.eu Jag har gjort olika grupper för varje kapitel. Till exempel för Mais Oui 3 Unité 1 så har jag lagt in alla glosor, inte bara dem i gloslistan, utan alla i hela texten, jag har lagt in all grammatik: siffror, regelbundna verb, negationer, dagar, årstider, månader med mera.

Mitt användarnamn är marierodemark, sök på det och be att få gå med i alla mina Mais Oui 1 eller Mais Oui 3 grupper. Ni måste vara inloggade för att gå med i grupper. Sedan kan ni importera alla mina övningar och göra egna grupper. Eleverna har blivit otroligt mycket bättre på både glosor och grammatik efter det att jag har lagt in alla dessa övningar. Jag lägger hela tiden in nya övningar. Det finns mer till vissa kapitel än till andra. I de kapitel där eleverna har övat mycket är nästan alla småfel borta, men om ni importerar övningarna så är det bara att ändra som ni vill.

Kom ihåg att det är grupperna ni ska be att få gå med, det kommer upp massor av övningar, och dem kan ni ta rakt av, men om ni går med i grupperna får ni alla övningar till just det kapitlet.

1 kommentar:

Lena Olofsson sa...

Tack för delningsförslag. Jag har tidigare mest jobbat på högstadiet men ska nu återgå till gymnasiet. Vill du ha övningar mer anpassade för nybörjare är du fri att hämta från min sida på glosor.eu.

/ Franska/Franska

Speakerrating

En helg i oktober var jag på en releasefest för en ny digital plattform. Davis JP Phillips har under 7-8 år tittat på 5000 tal och gjort en ...