Antal besökare sedan 11 mars 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Antal besökare online

söndag 26 oktober 2008

Anmäl dig om du inte gjort det!


Ännu ett inlägg som inte är språkrelaterat, men för mig är det nog detta jag tänker mest på just nu!

Sedan i maj är min livssituation helt annorlunda. Jag är fortfarande förvånad över att livet kan ändras så totalt på några sekunder. Jag är inte ensam. Varje dag förändras livet radikalt för många människor på olika sätt. När en människa i ens närhet blir allvarligt sjuk förändras världsbilden och helt plötsligt ändras "viktighetsgraden" på saker. När det går en längre tid så förändras grundvärderingarna. Det är jobbigt att åka mental berg- och dalbana, det tär. Vi vet fortfarande inte om min man behöver transplantera ett nytt hjärta. Kanske vet vi i december.

Det är förvånansvärt många som inte har anmält sig till donationsregistret. 1 516 031 personer var registrerade i donationsregistret den 30 september 2008. Det spelar ingen roll om du vill donera eller ej, huvudsaken att du tar ett beslut. Det är inte snällt att lämna det beslutet till sina närmaste i en svår situation. Gå in på https://app.socialstyrelsen.se/donation/anmaldon.aspx och anmäl dig och hela din familj! Jag lovar, om du var i min situation skulle du önska att alla i hela Sverige hade anmält sig!

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Nu är det gjort! Snabbt och enkelt! Visserligen har jag haft ett litet kort i min plånbok i en herrans massa år nu. Kortet gavs ut av apoteken för kanske 10-15 år sedan. Har länge tänkt att jag borde registrera mig via nätet. Nu är det gjort!

29 oktober 2008 16:11  
Blogger Marie Rödemark sa...

Tack! Det värmer!

29 oktober 2008 17:22  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

D -->